Iedereen kan fit(ter) worden!

fit20 3 jaar

Het woord 'fit' wordt in verschillende contexten gebruikt en heeft vele betekenissen. Toch hebben veel mensen een te beperkt beeld bij het fenomeen fit. Tik het in op Google en de biceps, buikspieren en billen vliegen je om de oren. Het zijn juist die beelden die ervoor zorgen dat ‘Jan en alleman’ de moed in de schoenen zakt bij hun streven naar een fit lichaam. Het idee bestaat dat je voor zo’n lichaam elke dag in zo’n sportschool vol met spiegels en harde muziek moet trainen. De gemiddelde Nederlander met z’n drukke leven wil dat helemaal niet.

Wat wij onder fit verstaan, hangt niet primair samen met dat gebruinde wasbordje of die putloze dijen. Fit zijn betekent voor ons dat je lekker in je vel zit en dat je je dagelijkse werk kan doen zonder dat je klachten krijgt. Ben je fit, dan hoef je niet meer op te zien tegen die zware boodschappentas of verhuisdoos. Zonder moeite kunnen rennen naar een vertrekkende tram. Dat is fit en gezond. Het verhoogt je eigen fysieke mogelijkheden. Dat betekent dat je sterker en leniger bent en meer uithoudingsvermogen hebt. Daarom ligt onze betekenis van 'fit zijn' dichterbij 'gezond' dan bij 'sixpack'. Dat betekent uiteraard niet dat iemand die fit is er niet knap uitziet. Integendeel, een fit persoon zal er waarschijnlijk geweldig uitzien als gevolg van fit zijn.

Maar...

Je hebt een drukke baan, kinderen die verzorgd moeten worden, een huis dat je aan kant wilt houden en vergeet de was en de boodschappen niet… Je hebt het zo druk dat je gewoon geen tijd hebt om te bewegen. Kan je eindelijk op de bank ploffen, dan ben je vooral moe en wil je even helemaal niks. Klinkt je dit bekend in de oren?

Geen gemaar. Kom dan juist in actie! Bewegen geeft je energie en als je regelmatig beweegt, heb je in de avond juist nog energie over. Bij fit20 kan dat eenvoudig en laagdrempelig. Wij willen dat iedereen optimaal kan leven, nu en in de toekomst. Daarvoor hebben wij een effectieve en efficiënte training ontwikkeld van twintig minuten per week. Vergeet die uren zweten en zwoegen aan halters in flitsende sportscholen. Bij ons is alles erop gericht om je in alle rust onder persoonlijke begeleiding jouw trainingsminuten optimaal en zo intensief mogelijk te laten benutten. Er is geen muziek en zo min mogelijk afleiding van andere mensen. Al jouw aandacht is voor je trainingsprestatie en de aandacht van jouw personal trainer is voor jou. Je gaat je lekkerder in je vel voelen en je lichaam raakt ‘in shape’.

Persoonlijke onderhoudsbeurt

Zie het als je persoonlijke onderhoudsbeurt. Voor je tanden maak je twee keer per jaar een afspraak bij de tandarts, voor een massage doe je dat een keer per maand bij de masseur. Voor je fitheid doe je dat een keer per week bij fit20. Het werkt. Al duizenden mensen en tientallen bedrijven maken gebruik van een van onze meer dan honderd studio’s. Vanwege de korte en intensieve manier van werken, trainen veel mensen bij ons overdag. Zonder te douchen ben je binnen een half uur terug op je werkplek.

Jouw personal trainer begeleidt en motiveert je in het halen van je persoonlijke doelstelling. Iedereen op z’n eigen niveau en altijd op afspraak. En jouw progressie brengen we wekelijks inzichtelijk in een rapportage die je ontvangt per mail. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Wil jij ook fit(ter) worden? Kom snel eens langs voor een gratis proeftraining.